In 12 stappen naar kracht en bezieling 

Jij bent niet wat je hebt

Jij bent niet wat je doet

Jij bent niet wat anderen van je denken

WIE BEN JIJ?

Zelfrespect

Vredig hoofd

Balans

Voor hen die in hun volle kracht hun leven in bezieling en vrijheid willen leven en hun werkelijke verlangens willen waarmaken. Zonder belemmerende overtuigingen en "breinblubber." Verbonden met zichzelf en de wereld om zich heen. Zodat ze blij en vervuld zijn. Ongeacht de omstandigheden. Meer dan duizend cursisten zijn hen voorgegaan en hebben hun doelen bereikt.

Ben jij een succesvolle ondernemer? 

 Of heb jij een blitsende carriere als advocaat, tandarts, in het bedrijfsleven, in de politiek en vul maar in? 

Kijkt iedereen tegen je op?

Kun je alles aanschaffen wat je wilt? Een prachtig huis, een boot, dure vakanties. Kun je je kids alles geven wat ze willen?

Ohh, wat zul jij dan gelukkig zijn! 

Je hebt al je werkelijke verlangens uitgevoerd...Toch?

Bekijk deze website eens echt eerlijk. Niet op jou van toepassing? Nee?

Is het nu geen tijd om eindelijk eens in jezelf te investeren, je breinblubber op te ruimen en echt in je kracht te komen?

Zodat je voortaan zonder stress, met meer vrije tijd voor jezelf en je dierbaren en met bezieling je kostbare leven kunt leven en je bedrijf zonder moeite en met passie naar grote hoogte kunt brengen. Ook financieel.

Ik weet waarover ik praat, had een supercarriere, pas toen ik dat "binnenhad" ben ik aan mezelf gaan werken.

Dit is de omgekeerde volgorde.

Tenminste als je niet alleen geld wilt verdienen maar evenwicht wilt brengen in je prive-en werkleven en in  kracht, bezieling, zelfrespect, in vrede en balans je tijd op deze planeet wilt doorbrengen. 

Ongeacht de omstandigheden. Ook als het tegenzit.

Je bent het waard. 

Als dit je aanspreekt, heb ik speciale begeleiding voor jou. Vraag hier een call met mij  aan.

Wat doet Corona met jou?

Hoe leef je als het leven tegenzit?

Hoe ga jij om met deze Corona tijd, met al die beperkingen?

Lukt het je je bedrijf overeind te houden? 

Word je gillend gek en kun je je hele familie, met jezelf erbij, wel achter het behang plakken? Word je langzamerhand onrustig en zit je het uit op de automatische piloot, met chips en Netflix op de bank?    
Of is het echt mis en voel je je eenzaam, depressief, somber. gestresst, verdrietig en angstIg?                   

Blijf je dan doelloos als slachtoffer rondhangen? 
Blijf je afwachten en kies je de weg van de minste weerstand? 

Of ga je NU tot actie over en bereid je je voor op je nieuwe leven? Eindelijk dat eigen bedrijf, die hobby en sterk genoeg worden om straks die promotie te vragen?

Waarom ga je niet, ook als je je prima voelt bij de situatie, juist nu iets zinnigs doen met je vrije tijd? Waarom niet investeren in jezelf en eindelijk die innerlijke kracht, die je altijd al in je hebt, wakker maken?  Die"breinblubber" en negatieve overtuigingen, vooral over jezelf, eindelijk eens goed bekijken, aanpakken en je er van bevrijden?  

Waarom niet juist nu je ware verlangens en passies boven water halen en uitvinden waarom het je (nog) niet gelukt is die dromen waar te maken?

 Je bent uniek, je barst van het potentieel.

Ga deze Corona tijd gebruiken en verspil hem niet!

 • Hoe zou jij je voelen als je innerlijke huis op een rotsvast fundament staat dat alle stormen doorstaat zonder om te waaien? Met en zonder Corona.
 • Hoe zou jij je voelen als je stevig in je eigen leven staat en weet waar het werkelijk om gaat, wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt? Met en zonder Corona.
 • Hoe zou jij je voelen als je vrij van stress, angst en irritatie zou leven en fluitend op de fiets zou zitten?

Dan kom je als een sterk mens uit deze crisis. 
De reis naar binnen, VAN HOOFD NAAR HART, is de boeiendste reis die een mens kan maken. Dat zeg ik, als iemand die voor haar werk (oud-Europarlementarier) de halve wereld afreisde.
Mag ik daarbij je gids zijn?                                                 

Herken je deze opmerkingen van mijn oudcursisten?

 • Ik laat mezelf links liggen en vind mezelf waardeloos.
 • Ik wil er achter komen wat me in de weg zit om de goede keuzes te maken.                           
 • Ik sta op mijn eigen rem en houd mezelf klein.
 • Ik heb van pleasen mijn beroep gemaakt en ben een doodvermoeide zorgmutsI
 • Ik leef op andermans mening over mij.
 • Mijn gevoel zit op slot en ik ben als de dood voor intimiteit.
 • Ik ben nooit goed genoeg en voel me continu schuldig
 • Met een blauw harkje hark ik elke dag mijn grindpad aan, keurig in streepjes
 • In elke echte relatie springt dat kleine onzekere mensje tevoorschijn.
 • Ik blijf me leeg van binnen voelen, hoe goed het ook gaat
 • Ik ben best wel een blij ei, maar ben op zoek naar "meer": zin en bezieling of zo.

Eerlijk antwoorden!

Als je antwoord JA is 
op één of meerdere vragen,
dan is het tijd om tot actie over te gaan


JE BENT EEN KEIZER EN GEEN BEDELAAR

 • Heb je je boeltje goed voor elkaar en vraag je je bedremmeld af: "Is dit het nou?" Voel je je toch leeg en ontevreden?
 • Is juist deze Corona tijd niet een kans om je zelf eindelijk eens op de eerste plaats te zetten?
 • Voel je je ongezien en voel je je vaak schuldig? Zoek je zin in je leven?
 • Is je hoofd een warboel en lig je `s nachts te piekeren met overal pijn in je lijf? Wil je eindelijk van dat verdriet , die angst en die boosheid af?
 • Wil je weten hoe het komt dat je je werkelijke verlangens niet verwezenlijkt?
 • Heb je langzamerhand je strot vol van je perfectionisme en/of pleasegedrag? 


 • Denk je : "Zo'n cursus heb ik niet nodig, ik kan het zelf wel." Maar doe je niet meer dan overleven. Durf je je werkelijke verlangens niet te volgen? Wil je weten wie je werkelijk bent en hoe je je mooiste leven kunt leven?
 • Denk je dat je een bepaalde rol moet spelen en word je daar heel sikkeneurig van?
 • Weet je eigenlijk wel wat je probleem is, maar lukt het in je eentje van geen kant het op te lossen?
 • Vind je jezelf "zo'n dure cursus" niet waard en vind je jezelf niet belangrijk genoeg om van de 1440 minuten per dag er 20 aan jezelf te besteden?

Elsa

weigerde categorisch om tijdens mijn life workshops mee te doen zodra er maar een aanraking aan te pas kwam.

Somber zat ze met gebogen hoofd, als bevroren, op haar matje zielig te zijn. 

Ze had me verteld dat ze zichzelf waardeloos vond en het erg vond met zichzelf te leven. Laat staan dat een ander dat zou willen, voegde ze er verbitterd aan toe.

En toen, een dag nadat ze steeds actiever werd in de workshops, sprong ze opeens op van haar matje. Met grote stevige stappen liep ze naar voren, ging voor de groep staan en zei: "Ik ben precies goed zoals ik ben." 

Ze keek ons allemaal even aan, haalde heel diep adem, bracht haar rechterhand naar haar hoofd en rukte met een zwaai haar pruik van haar hoofd.

Lachend zwaaide ze er mee in het rond en zei weer: "Ik ben precies goed zoals ik ben en ik vind mezelf helemaal oke !"

30 jaar lang had ze dag en nacht haar pruik gedragen en nu stond ze trots voor ons.

Met opgeheven hoofd en kaal als een biljardbal.

Mooi en schoon van buiten en van binnen. 

                                                           


Heb je zin om de HOOP OP EEN BETER VERLEDEN op te geven?

Heb je geen zin meer om met de narigheid uit je verleden te blijven rondzeulen?

Heb je zin om al die energie die je weggeeft aan het steeds herbeleven van narigheid van vroeger terug te pakken en Nu te gaan gebruiken?


Als je bezig blijft met grieven en boosheid op levende of misschien al lang gestorven mensen, weet je wat je dan doet?

Dan eet je elke dag een beetje vergif en hoop je dat de ander er aan overlijdt. Hoe dom kun je zijn...


Wat bied ik je aan in deze online training? 

1.Twaalf workshops van in totaal ruim 140 lessen met videos, podcasts, geleide meditaties, opdrachten, lessen. Lichtvoetig en amusant. Met de passietest ontdek je je passies. Met coachings 1 op 1.

Je hebt er een jaar of levenslang de beschikking over, afhankelijk van het programma wat je kiest.

Na afloop zeg je: "Ik zeg volmondig JA tegen mezelf en volmondig NEE tegen de breinblubber en flauwekul die mijn leven verpestte.Ik ben thuisgekomen bij mezelf, weet nu wie ik ben en ik ben trots op mezelf. Weet je, ik durf het zelfs te zeggen: ik houd van mezelf!"

Je kunt elke workshop (bestaande uit zo´n 12 lessen) apart aanschaffen om de kosten te spreiden. 

Wat zou ik je graag een stevige tik willen geven om nu tot actie over te gaan en in jezelf te investeren, in tijd, geld en energie .Je bent het waard!


2.Pakket met Yoga, Meditatie, Mindfulness, Bewuste ademhaling, bewuste ontspanning en geleide meditaties.

Met 3 uur Yoga videos waaraan je thuis kunt meedoen en lessen over Meditatie, Mindfulness en Onthaasting. 

Je leert Bewuste Ademhaling en Bewuste ontspanning, zodat je steeds als je energie nodig hebt dat zelf kunt doen. 

En je krijgt een twintigtal heerlijke geleide meditaties om je bij te ontspannen en nieuwe inzichten te ontwikkelen.

3. Coachings 1 op 1 waar we samen aan het werk gaan.

'Werken met Jessica Larive is een Life Changer!'

Innerlijke rust in een rijker leven.

Door Arjo van den Elshout, internationaal ondernemer.

Jessica heeft me bij mezelf teruggebracht met nog meer eigenwaarde. De inzichten en levenslessen zijn echt letterlijk goud waard. Ik volg haar online training omdat ik het superfijn vind om up to date te blijven als verlengstuk van de drie bezoeken die ik heb mogen ervaren in haar Spaanse Atalantacenter.

Liefde staat centraal. Inzichten in, omgang met en eliminatie van angsten,zijn omarmd. Bewustzijn dat elke dag die keuze gemaakt kan worden. Het heeft rijkdom gebracht. Thuis, met opgroeiende pubers is het gezelliger, is er meer begrip in het gezin naar elkaar.  Ons huwelijk is liefdevol  en dat was het eerst niet. Relaties met vrienden zijn intens, nieuwe vriendschappen ontstaan door zelfkennis en acceptatie. Zakelijke relaties zijn diepgaand i.p.v. oppervlakkig. Business gaat goed ondanks de pandemie. Guess what, financieel gaat het ons nu voor de wind, waar we 7 jaar geleden een faillissement hebben doorstaan.

Jessica heeft me laten voelen en zien, hoe je bewust kunt worden van je gedachten en hoe ermee om te gaan in het dagelijks leven. Ze heeft me de relatie duidelijk gemaakt tussen zelfbeeld- geloofsovertuigingen- gedachten- Emoties- dagelijks handelen/acties. Laten inzien hoe je de jonge hond in je hoofd kunt temmen om vervolgens alle breinblubber (oordelen over jezelf en anderen) kunt benoemen en waar mogelijk los te laten of afscheid van te nemen. Jessica heeft me juist het ontbrekende stukje van de puzzel om je dromen daadwerkelijk te kunnen gaan realiseren laten zoeken. Het heeft me de mogelijkheid gegeven om het ego te herkennen zowel bij mezelf als bij de ander, hoe ermee te communiceren en te beslissen wanneer het te gebruiken en wanneer niet. Geleerd om beter te zorgen voor geest en lichaam en ze tezamen te brengen door spiritualiteit. Ik heb de intentie naar de toekomst duidelijk gekregen en benoemd.

Dankbaar……dikke warme knuffel voor jou, Jessica en je team.


Arjo van den Elshout

Internationaal Ondernemer

Select Columns Layout
Select Columns Layout
Select Columns Layout

'JA, dat wil ik!'

 • Ik wil het lef hebben om mij zonder masker te laten zien en niet langer te leven volgens andermans mening   
 • Ik wil zelfrespect & zelfwaardering en mezelf niet langer links laten liggen en klein houden 
 • Ik wil die muur om mijn gevoel afbreken en niet langer  bang zijn voor intimiteit 
 • Ik wil een rustig en vredig hoofd zonder dat eeuwige negatieve stemmetje
 • Ik wil van dat rottige schuldgevoel af en van dat me- nooit -goed- genoeg -voelen 
 • Ik wil stoppen met altijd maar zorgen  voor anderen en geen doodvermoeide zorgmuts meer zijn
 • Ik wil voor mijn eigen behoeften opkomen, mezelf serieus nemen en mijn eigen grenzen  stellen
 • Ik wil THUISKOMEN bij mijzelf, mijn beste vriendje worden en zin en betekenis aan mijn leven geven
 • Ik wil me niet meer in mijn ambities laten belemmeren door mijn gedachten
 • Ik wil mijn JOEPIE gevoel terug en voluit gaan leven!


 • Zonder dat  ik mijn leven hoef om te gooien en elke dag uren in lotushouding op een matje "moet" zitten.  
 • Gewoon door  met steeds meer plezier de video´s te bekijken, de podcasts te beluisteren en te laten inzinken en er dan echt zin in krijgen te ontdekken wie ik werkelijk ben. 
 • Gewoon door de ideeën in mijn dagelijkse leven toe te passen, rustig aan. Per slot heb ik een heel jaar de tijd of zelfs levenslang.
 • Zodat ik  vreugde en balans in mijn leven terugvind
 • Zodat ik mijn aan anderen weggegeven macht terugneem.
 • Zodat ik mijn ballast uit het verleden en de valse negatieve beelden over mijzelf kan loslaten.

Deze training krijg je nergens anders!

"Nou Jessica, dat is nogal een uitspraak!
Ik kan zat cursussen vinden om me beter in mijn vel te voelen en die zijn vaak nog lekker goedkoop ook!"

Natuurlijk kun je aan een goedkope training komen. Misschien heb je er zelfs wat aan. Maar...Wil je je  "beter in je vel voelen"  (voor een tijdje) of wil je bij je blijvende innerlijke kracht komen? Al meer dan duizend mensen zijn je voorgegaan die dat met deze workshops hebben bereikt. 

Alleen als je blijvend dat deel van je wil vinden dat Liefde is, dat Licht, Kracht en Bezieling is, is deze training voor jou.

Zodat je je de rest van je leven veilig en geborgen voelt, omdat je dat deel altijd in je voelt en er een beroep op kunt doen.

Ik leer je geen foefjes en tips om je staande te houden in de maatschappij. Die tips kun je overal krijgen.  

Het gaat er ook niet om te sleutelen aan je persoonlijkheid, zodat je zogenaamd aardiger wordt in je relatie, ijveriger in je werk en je als een geduldige moeder gedraagt.

Nee, het doel van mijn training is dat je beseft dat je al perfect bent en dat alle kracht en licht, alle liefde en innerlijke vrede zich in jou bevindt en er altijd voor je is. 

Zodat je je veilig, geborgen, voldaan en vervuld voelt. Ongeacht de omstandigheden. Ondanks Corona, echtscheiding, ziekte en andere narigheid.

En ik garandeer je dat als je je innerlijke kracht hebt (terug) gevonden, daarna de rest vanzelf komt: die goede relatie, dat fijne werk en wat je verder wilt.

Weet je, ik zit me suf te piekeren hoe ik je kan overbrengen dat het hier niet om werk of studie gaat maar om een fijne, leuke, vrolijke, constructieve en entertaining cursus waar je LOL in hebt en waar je vrij en blij van wordt. Misschien lukt dat beter met een videootje dan met al die woorden.

Wie is Jessica Larive

Van Eurozetel naar Yogamat naar Schrijver naar "Levens Gids"

Met verbazing kijk ik terug op mijn leven. Vader vermoord toen ik 4 was. Het enige leuke uit mijn jeugd waren de eendjes op de kleuterschool. Overleven. Vechten. Toneelspelen. Hart op slot.

Mooie man met meppende handjes. Overleven. Hoe is het me gelukt om tussendoor vanuit Angola en Beiroet mijn rechtenstudie af te maken? Op mijn 26e met kindje van anderhalf in de steek gelaten. Verbaasde me niks, wie wil er nou bij mij blijven?

Uiteindelijk had ik alles op de rit. Op mijn 38STE Europarlementariër. Vijftien jaar lang glamour en glorie. En heel hard werken, maar dat vond ik fijn. Dan hoefde ik niet na te denken over mezelf.

Tot mijn 53e was ik heftig bezig geweest om de buitenwereld op een rijtje te krijgen. Eerst overleven, toen van kick naar kick, kop in de krant, verre reizen, nieuwe verliefdheden, geld, dure kleren, botox, glamour, limousines, aan tafel met de Dalai Lama, Richard Gere en Fidel Castro. Maar gelukkig was ik niet.

Stop, zei mijn hart. Ga door, zei mijn verstand. Je staat op een verkiesbare plaats voor de 2e kamer, misschien word je wel minister. Of superhoog Europees ambtenaar, ambassadeur in Washington, burgemeester.

Nee, zei mijn hart, het is mooi geweest, nu ga je het geheim van het leven ontdekken. Je bent toch nooit gelukkig geweest? Doorgaan, zei mijn verstand, je bent toch geen zweef -teef. Je moet je talenten gebruiken. En je bent verslaafd aan luxe. Vrouwen hebben een voorbeeld nodig. Je kunt het tegenover hen niet maken nu te stoppen.

Mijn hart won. Ik verbrandde alle carrièreschepen achter me. Zonder plan ging ik naar Spanje, verbouwde een ruïne, plantte sinasappelboompjes en nam eindelijk de felbegeerde hond en kat. “Heb jij een facelift gedaan”, vroegen vrienden.

 Ik ging yoga- en meditatie opleidingen doen en stortte me op Mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. In 2005 richtte ik mijn Spaanse Atalanta centrum op. En ja, ik ontdekte het geheim van het leven. Ik leerde naar mijn binnenwereld te gaan en ontdekte dat je daar je kracht vindt. Dat licht, die kracht zat verborgen onder breinblubber, flauwekul en valse idiote ideeën over mezelf.

 


Nu ben ik vrij en blij. Daarom doe ik dit werk. Om mensen te helpen hun eigen kracht en licht te vinden en gelukkig te zijn. Ongeacht de omstandigheden. Ondanks Corona.

Niks zweef -teef. Praktisch en haalbaar voor iedereen die het lef heeft naar binnen te gaan.

Had ik dat allemaal maar eerder geweten! Het had heel anders gekund.

Zonder gestresst rond te hollen. Zonder burn-out. Zonder depressie. Zonder altijd maar de beste van de klas te willen zijn. Zonder afhankelijkheid van status en goedkeuring. Zonder dat eeuwige geduvel met mannen. Zonder die lege plek van binnen die ik - vergeefs - steeds maar probeerde op te vullen met allerlei kicks. Zonder fanatiek steeds “meer, anders en beter” te willen zijn en willen hebben. 

Herken je dat?

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam en verdrietig.

Met en zonder Corona.

En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger zoveel zorgen over maakte, - werk, spullen, geld, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen of mij geen klap meer interesseren.

En dat blije vrije leven gun ik jou ook zo graag!

Doe je mee?

Margreet ...

ontdekte tijdens de training en coachings dat ze zichzelf saboteerde. Elke keer als er een glimp geluk op haar pad kwam, keerde ze zich er van af. Geleidelijk ontdekte ze dat ze zich al haar hele leven bij het minste geringste schuldig voelde en daarom zichzelf strafte. Altijd schuldig over haar rol als kind, moeder, partner, vriendin en collega. Altijd pijn en straf. Waarom toch? 

De ommekeer kwam toen ze haar wond ontdekte: ze ontdekte dat ze, diep van binnen, constant voelde dat ze niet goed genoeg voor haar jongere broertjes had gezorgd. Ze was 13 toen haar moeder overleed. Een jaar later nam ze het  (onbewuste) besluit dat ze niet goed genoeg en schuldig was.

Omdat ze zich onbewust schuldig voelen en dat schuldgevoel naar iedereen en alles uitbreidde, interpreteerde ze elk signaal als een bewijs dat ze schuldig was. "Zie je wel, ik heb gelijk." Al 44 jaar. Na haar ontdekking kon ze erkennen dat het niet waar was, dat ze als kind de verkeerde conclusies had getrokken en haar overtuiging haar hele leven had meegezeuld.

Tenslotte kon ze als vrouw van 54 eindelijk haar zelf opgelegde rol van miserie en slachtoffer  loslaten. En ze werd eindelijk vrij en blij.

Resultaten op een rijtje ...

 • Je hoofd wordt rustig  en helder.. Je zit fluitend op de fiets.
 • Je hebt fysieke energie en borrelt van het leven.
 • Je opent je hart. Je voelt je verbonden met jezelf en het leven..
 • Je kunt evenwichtig  met je emoties en fysieke pijn omgaan. 
 • Je bent je beste vriend (in) en hebt onvoorwaardelijke liefde en waardering voor jezelf.
 • Je neemt jezelf serieus en gaat goed voor jezelf zorgen.  
 • Je hebt andermans goedkeuring niet meer nodig.
 • Je neemt de macht terug die je aan anderen hebt weggegeven.
 • Je houdt op met please gedrag en perfectionisme.
 • Je voelt je niet meer schuldig
 • Je slaapt goed en pijn in je rug, nek, schouders verdwijnt
 • Je hebt altijd toegang tot energie en rust door de bewuste ademhaling die je leert
 • Je kunt bewust ontspannen door de technieken die je leert
 • Je leert narigheid uit het verleden los te laten

Een online training heeft juist in deze tijd  zoveel  voordelen!


Op je dooie gemak alle video's, podcasts, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken, een jaar of levenslang

In je eigen tijd

Op je eigen plek 

In je eigen tempo

Zonder reistijd,files en vliegtuig

Zonder dat je achter je vodden wordt gezeten

Zonder aardig te hoeven zijn tegen een kwebbel of iemand met slechte adem 

Zonder nette kleren aan te hoeven trekken

Terwijl je de vaatwasser uitruimt of in het bos  

Daarom heb ik deze online training voor jou gemaakt! 

Insert Content Template or Symbol

Nog een ooorproefje van de training...

Als je jezelf in elkaar zet,
zit de wereld ook weer in elkaar ....

Het had ook om een zakenvrouw/moeder kunnen gaan.

Dayenne Zwaagman

"Door de workshops van Jessica heb ik geleerd dichter bij mijzelf te durven staan.

 Ik heb geleerd om eerlijk te bemerken / voelen wat ik nodig heb bij het maken van keuzes of andere worstelingen. Het gaat met vallen en opstaan. Maar ik heb ook van Jessica geleerd dat dit oké is en dat ik elke dag opnieuw kan beginnen. 

Dayenne  werkt als communicatieadviseur bij het Hartcentrum van Amsterdam UMC. Daar is ze zelf ook patiënt. 

                                                        

Elly Hendriks  

"Workshops volgen bij Jessica is een beleving, een ervaring die je niet mag missen.

 Ik heb 3x een retraite bij haar in Spanje gevolgd. Elke keer lieten haar workshops een onuitwisbare indruk bij mij achter. 

Nu heb ik de workshops online aangeschaft. Deze workshops van Jessica komen op het juiste moment, de eerste twee workshops spraken me al gelijk aan. Dit wordt weer een feest!    

Elly is Dru-yoga / meditatie-docente.             

Melanie Kistenmaker

 Na 1 workshop online te volgen wist ik dat ik hiermee verder moest en besloot alle workshops aan te schaffen. En de coachings. Nu kan ik elke les en opdracht op mijn eigen gemak en tempo uitvoeren waardoor ik dieper over mijzelf kan nadenken. Jouw online curcus is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden!  Jessica, ik ben nu echt gelukkig! Ik verheug me al weer op de volgende 1 op 1 coaching met jou!

Melanie is viroloog


                    

Jij wilt echt al die mooie dingen bereiken, maar ...

het heeft alleen zin om mee te doen, als je:

 • De moed hebt om betreden paden te verlaten
 • Gevoel voor humor hebt en een flexibele geest
 • Jezelf voldoende serieus neemt om tijd, energie en geld in jezelf te investeren
 • De wil en motivatie hebt om het geheim van het leven te ontdekken

Als je advies nodig hebt om een keuze te kunnen maken, dan bied ik je een GRATIS 1-op-1 gesprek aan. Klik hieronder om een afspraak aan te vragen.

Vraag nu jouw gratis e-book aan " Ontdek je werkelijke verlangens."

 Het Muskushert

Er is een hert dat een heerlijke muskusgeur in zijn eigen lijf aanmaakt. Hij ruikt het zijn godganse leven vlak voor zijn neus. Hij wordt er stapelgek van en wil die geur te pakken krijgen. Wanhopig rent hij dag in dag uit, achter die geur aan, omdat hij denkt dat die verrukkelijke geur buiten hem ligt. Zie je hem rennen door de Spaanse Pyreneeën, over bergen en door ravijnen, op zoek naar dat geluk buiten hem?

Doe jij dat ook?

Denk jij ook dat je je geluk, waardering, vervulling, liefde, zelfrespect en voldoening alleen buiten je kunt vinden? Krijgen of afpakken van andere mensen? Dingen krijgen of kopen? En voel je je, zelfs als dat allemaal lukt, toch van binnen leeg? En blijf je maar op zoek, net als het muskushert?

Of heb je daar langzamerhand schoon genoeg van en wil je het geheim van het leven ontdekken?   


Wat mijn cursisten zeggen over de training

" Ik heb veel geleerd, in mijn eentje achter de laptop gelachen om je humor en relativeringsvermogen. Ik ga mijn beste best doen het in de praktijk toe te passen",  Anja uit Herveld.
"Ik werk al 20 jaar aan mezelf. Toch heb ik in de training twee grote blokkades ontdekt. Door die te hebben losgelaten en vergeven kan ik letterlijk weer ruimer ademen!", Nel uit Albir, Spanje.
Nu ben ik gevuld met liefde voor mezelf en anderen. Puzzelstukken komen bij en in elkaar waarvan ik dacht ze kwijt te zijn",  Hetty uit Zoetermeer.
" Dank dat je met je training mijn hart hebt geopend en me nieuwe inzichten hebt gegeven. Zo ben ik teruggegaan naar de basis. Ik ben weer opgeladen en heb veel aan de training gehad, dank, dank" , Marinus uit Lelystad.
" Het was voor mij een openbaring om deze training te doen en mij bewust te worden van mijn eigen ik. Het leven vliegt voorbij. Nu ga ik er zeker meer van genieten., Anja uit Uithoorn.
" Ik heb meer bagage dan toen ik hieraan begon, namelijk: kennis, warmte en verbondenheid door nieuwe inzichten!"Paula uit Haarlem.
Na deze training voel ik me licht, rustig en bevrijd en merk ik dat mijn burn-out aan het oplossen is. Je hebt me geholpen een steen te verleggen in mijn rivier op aarde! ", Monique uit Olst
Een cadeau voor mezelf. Met lachen en huilen tot inzichten gekomen. Ik stop met zelfmedelijden en zelfkwelling, het is genoeg,  Anneke uit Hilversum
" Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan", Carlo uit Capelle aan den IJssel.
" Ik had geen hoge verwachtingen van deze online training..Maar wat een bijzondere ervaringen! Met mooie woorden, wijze woorden en woorden uit liefde heb ik een tas vol waardevolle bagage gekregen. Ik heb een uniek cadeau ontvangen! Ik hoop dat je voor de mensen die het nodig hebben hier voor altijd mee door zult kunnen gaan, Jessica ",  Simone uit Kerkrade
" De puntjes op de i, en nu ben ik aan zet! De training was herkenbaar, maar had ook volop eye-openers om vooral dit pad ondanks alles te blijven volgen,"  Christa uit Schiedam.
" De reis die ik in deze workshops heb gemaakt, heeft mij bevrijd en ontzettend veel energie gegeven. Ik heb er weer zin in," Gert uit Utrecht.
"Juist als het goed gaat- zoals met mij- vergeten we vaak de connectie te maken met de bron van liefde, met onze essentie, omdat we denken dat we het wel weer 'alleen kunnen," Hanny uit Amsterdam.

Laten we aan het werk gaan!   Ik verwelkom je graag bij de workshops en hoop je bij de coachings persoonlijk te ontmoeten!                                            


Inhoud van de training

Workshop  1


Energie, je valkuilen en hoop

Je gaat ont-dekken hoe verschrikkelijk veel last we hebben van dat altijd maar oordelen, vooral over onszelf. Wie is jouw "taxichauffeur" en wie is jouw "passagier"? Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt. Je maakt kennis met de belangrijkste vier lagen van jouw wezen.

Workshop  2


Slapen, ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken. Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je uitspookt.

Je beseft dat het niet gaat om leren maar om afleren. Heb je al die conditionering en ballast nog nodig?.Je ontdekt je eigen sabotage patronen die je belemmeren een gelukkig leven te leiden.

Workshop  3


Emoties, de taxichauffeur en de passagier

Je gaat kijken naar je emoties , naar de etiketten die je er op plakt, de strategieën die je hebt om er mee te dealen en de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan en misschien ga je nieuwe keuzes maken. Aan de hand van een stappen plan ga je oefenen om je pijn en emoties te gaan begrijpen en er beter mee om te gaan.

Workshop  4


Pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je pijn dragelijk maken, wil je de hoop op een beter verleden loslaten en bevalt je toneelstuk je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

Workshop  5


Relaties en afhankelijkheid

Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden of wondjes waar andere mensen, bewust en vooral onbewust, zout in strooien door wat ze zeggen of doen? Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Ook leren we over mindfulness en bewuste ademhaling waarmee je je emoties kunt reguleren.

Workshop  6


Liefde, ruilhandel, schaamte en licht

Je gaat het verschil ontdekken tussen liefde en ruilhandel. Ze worden vaak door elkaar gehaald. Wat is je grootste angst en waar halen we die idiote onware ideeen over onszelf vandaan? Je gaat op weg om jezelf en anderen te vergeven en de ballast van grieven, oordelen en kritiek van je af te werpen.

Workshop  7


Verbondenheid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je schaamte over jezelf  te kunnen loslaten?

Workshop  8


Over je Dharma, de Passietest, je geloofssysteem en je zelfbeeld

We gaan op weg om je Dharma en je Passies te ontdekken: "Dat wat het doet waaien in je hart." Je bent de schepper van je eigen leven. JIJ beslist welke bron je kiest. Wat er gebeurt heb je (in bepaalde mate) niet in de hand. De keuze van je bron- angst of liefde- bepaalt wel hoe je met die gebeurtenissen omgaat.

Workshop  9


Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf. Wat doe je met je grieven?

Workshop  10


Over de gedachtenlaag

Je maakt je wereld met je gedachten. Dat zei de Budha al. Maken jouw gedachten je blij? Is het tijd voor een grote schoonmaak? Wil je van de breinblubber en de idiote onware ideeën over jezelf af?

Workshop  11


Over het trainen van je geest

Met speciale technieken gaan we je wilde hond , je brein, trainen. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Zodat je eindelijk dat felbegeerde rustige hoofd krijgt.

Atalantacenter workshops online met Jessica Larive

Workshop  12


Van kennis in je hoofd, naar weten in je hart

We gaan ontdekken hoe je het gevoel en de kennis van deze workshops kunt vast houden. Je stopt met zeuen en leert vriendjes te blijven met het NU. Je gaat een contract maken met jezelf.

Dit wil ik !!

BEHALVE DE TOTALE PAKKETTEN KUN JE ELKE WORKSHOP VAN 12 A 14 LESSEN, MET VIDEOS, PODCASTS, GELEIDE MEDITATIES EN OPDRACHTEN PER STUK AANSCHAFFEN VOOR 167 EURO.

Pakket Yoga, Meditatie, Mindfulness, Geleide meditaties, Bewuste ademhaling en Bewuste ontspanning

497, -

 
 • 6Yoga video's van in totaal ruim 3 uur met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases, namelijk EBR 1,2,3, en 7. Heerlijk om elke dag een EBR te doen.

 • 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/reeksen: De groet aan de maan en de Groet naar de 4 windrichtingen.

 • lessen en  podcasts waarin je verschillende ademhalingstechnieken leert, zoals de Diepe Yoga Ademhaling
 • 2 podcasts waarin je bewuste ontspanning leert
 • Een les over Mindfulness
 • Een les en een podcast over meditatietechnieken 
 • Een les over onthaasten
 • 11 podcasts met Geleide meditaties
 • Een vol jaar de beschikking over al het materiaal. Verlenging is bespreekbaar.
PLUS pakket

3297, -

 • Alle 12 workshops met  video´s, podcasts lessen, opdrachten met:
 • ruim 130 lessen
 • ruim 75 video´s
 •  ruim 30 podcasts
 • In totaal zes en een half uur video´s
 • Pakket Yoga, Meditatie, Mindfulness, Bewuste ademhaling en Bewuste ontspanning ter waarde van 497 euro met:
 • 6 Yoga video's van in totaal ruim 3 uur met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases, 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/reeksenlessen en podcasts met bewuste ademhalingstechnieken  en  lessen over meditatietechnieken, mindfulness, bewuste ademhaling en onthaasten
 • 6 coachings van een uur 1 op 1
 • Levenslang de beschikking over alle materialen
 • Het gesigneerde boek van Jessica "1000 plaatsen 1 thuis"
Alleen snuiven ... speciaal aanbod

Workshop 1 (los)


DAARNA KUN JE OOK ALLE ANDERE WORKSHOPS LOS AANSCHAFFEN VOOR 167 EURO PER STUK. 


 

137, -

 
 • Workshop 1, bestaande uit 14 lessen met ruim een uur video´s, podcasts´s, lessen en opdrachten.
 • Een vol jaar de beschikking over het materiaal
 • De mogelijkheid om tegen de speciale prijs van 99 euro (in plaats van de normale prijs van 125 euro) maximaal 2 coachings 1 op 1 van een uur te boeken.
 • Teruggave van de 137 euro als je vervolgens standaard of PLUS aanschaft.

VERGEET NIET DE MOGELIJKHEID OM PER WORKSHOP LOS TE BOEKEN. HIERDOOR SPREID JE DE KOSTEN...

Je kunt, nadat je workshop 1 los hebt aangeschaft  voor de speciale prijs van 137 euro, de daarop volgende workshops -wel in volgorde - apart boeken voor 167 euro per stuk. Zo heb je niet alle kosten in 1 keer.

Als je alsnog later besluit het standaardpakket of PLUS aan te schaffen, trek je de reeds betaalde bedragen af van het totaal bedrag.

Bijvoorbeeld: je hebt workshop 1 voor de speciale prijs van 137 euro aangeschaft en workshops 2 en 3 voor 167 euro per stuk. Dan besluit je alsnog Standaard te nemen. Dan betaal je 1997 euro MIN  137+167+176 = 471 en kost Standaard je in totaal nog 1526 euro.                       

 Vergeet niet dat er 2 coachings 1 op 1 in Standaard zitten. en 5 coachings 1 op 1 in PLUS.   


Insert Content Template or Symbol
Insert Content Template or Symbol
Insert Video
Vraag nu jouw gratis e-book aan " Ontdek je werkelijke verlangens."
>