KOM IN JE KRACHT
In 12 stappen naar
kracht en innerlijke vrede

Jij bent niet wat je hebt
Jij bent niet wat je doet
Jij bent niet wat anderen
van je denken

WIE BEN JIJ?

Zelfrespect

Vredig hoofd

Balans

Vraag het GRATIS
E-book aan

'Ontdek in 3 stappen je ware dromen voor werk- en prive leven'

Vraag dit e-book aan, dan krijg je nog een verrassing!

Mirjam Streep, ondernemer                       
Is dit e-book wel iets voor mij als praktische ondernemer, moeder en echtgenote?     

Jazeker, bleek al meteen.
Een hartgrondig JA

Toen ik met je verfrissende methode aan de slag ging, kreeg ik inspirerende ideeën en nieuwe inzichten voor prioriteiten in mijn leven. Aan te raden!

Voor mij is het kwartje gevallen.

Nu heb ik ook de online training
"Kom in je kracht" aangeschaft. 

Echt Zoooo Gaaffff!
Ik knap elke dag meer op. 

1000+

Meer dan 1000 super tevreden klanten zijn je voorgegaan

klik hier voor testimonials


jESSICA LARIVE is je coach.ze verbindt ALS bedrijfsJURIST,OUD eUROPARLEMENTARIER EN MINDSHIFT COACH jouw wereld en de innerlijke wereld.Ze is auteur van " 1000 plaatsen 1 thuis."

15

15 JAAR IN bloeiend BEDRIJF 

Nee, hoor, ik hoef niet "aan mezelf te werken." Zweverige flauwekul.
Ik heb het al druk zat en het gaat prima met me...


ECHT? WAT FIJN!

Toch vraag ik je de volgende vragen te beantwoorden

 • Zie je doffe ogen als je in de spiegel kijkt?Ontbreekt het je aan lol in je leven, zelfs als je levensomstandigheden best prima zijn? 
 • Vind je jezelf niet goed genoeg en geef je jezelf overal de schuld van?
 • Vecht je voor je relatie, maar voel je je hulpeloos, angstig, verdrietig, onbegrepen en eenzaam ?
 • Is je hoofd een warboel en lig je `s nachts te piekeren en heb je pijn in je lijf? Denk je wanhopig "Is dit het nou?
 • Steven je af op een burn-out maar steek je je kop in het zand?
 • Vind je jezelf "zo'n dure cursus" niet waard en "heb je geen tijd" om van de 1440 minuten per dag er 20 aan jezelf te besteden?
 • Heb je last van je perfectionisme en/of please gedrag? Maar heb je geen idee hoe er af te komen?
 • Speel je je hele leven al een rol, met een "blij" masker op en wordt je daar heel sikkeneurig van?
 • Snak je naar financiële zelfstandigheid, maar denk je "Dat lukt me toch niet." En probeer je het niet eens.

Als je antwoord JA is
op één of meerdere vragen,
dan is het tijd om tot actie
over te gaan!

HEB JIJ WEL EENS PRAKTISCH NAGEDACHT OVER DE KOSTEN VAN ECHTSCHEIDING, DEPRESSIE, BURNOUT, OPVOEDPROBLEMEN, BEDRIJF- OP- DE- FLES, EENZAAMHEID, GEEN PROMOTIE UIT ONZEKERHEID?

DIE KOSTEN ZIJN VELE MALEN HOGER DAN DEZE INVESTERING IN JEZELF!

DOOR DIE INVESTERING IN JEZELF KUN JE VEEL VAN ZULKE KOSTEN ( OF MISSCHIEN WEL ALLEMAAL) VOORKOMEN. 

EN DAT JE STRAALGELUKKIG WORDT, IS MOOI MEEGENOMEN 🙂

Gelden deze letterlijke uitspraken van mijn cursisten ook voor jou?

 • Ik laat mezelf links liggen en vind mezelf waardeloos.
 • Ik sta op mijn eigen rem en houd mezelf klein.
 • Ik heb van pleasen mijn beroep gemaakt en ben een doodvermoeide zorgmuts.
 • Ik leef op andermans mening over mij.
 • Mijn gevoel zit op slot en ik ben als de dood voor intimiteit.
 • Mijn hoofd houdt niet op met ratelen.
 • Met een blauw harkje hark ik elke dag mijn grindpad aan, keurig in streepjes. Hoewel niemand het ziet...En daar word ik dan weer boos over.
 • In elke echte relatie springt dat kleine onzekere mensje weer tevoorschijn. En ik dacht nog wel dat ik daar van af was....
 • Ik blijf me leeg van binnen voelen, hoe goed het ook zogenaamd gaat
 • Ik ben best wel een blij ei, maar ben op zoek naar "meer": zin, bezieling en passie.

Wist je dat 80% van de groei van je geluk als mens, moeder, vader, partner, zoon, dochter, collega, vriend(in) afhangt van je persoonlijke groei?

Deze training krijg je
nergens anders!

Nou Jessica, dat is nogal een uitspraak!

Ik kan zat cursussen vinden, om me beter in mijn vel te voelen en die zijn vaak nog lekker goedkoop ook!

Natuurlijk kun je aan een goedkope training komen om je beter in je vel te voelen. Misschien heb je er zelfs wat aan.

In deze training gaan we veel en veel verder dan "tips&tricks." Je gaat beseffen dat je helemaal OKE bent, je gaat van jezelf houden, niet voor even maar voor altijd. En dat heeft enorme gevolgen!

WAT ZIJN DE PRAKTISCHE GEVOLGEN VAN MIJN INVESTERING?

 • Je relatie gaat weer stromen of je krijgt een fijne nieuwe relatie. Omdat je niet de loodzware last om jou gelukkig te maken op de schouders van de ander legt.
 • Je relatie met je kind(eren) bloeit op. Omdat je niet meer al je verwachtingen op hen projecteert en ze accepteert zoals ze zijn. Opvoeden gaat dan een stuk gemakkelijker, omdat ze zich gehoord en gezien voelen. 
 • Het gaat je financieel voor de wind, je business wordt succesvol, je krijgt promotie en tegenslagen zie je als spannende uitdagingen. Omdat je in je kracht staat. Omdat je durft. Omdat je niet meer afhankelijk bent van andermans mening en je eigen weg volgt.
 • Depressie en burn-out, gevoelens van angst, schuld, eenzaamheid en ontoereikendheid verdwijnen. Omdat je kiest voor leven vanuit liefde. Omdat we samen je "breinblubber" opruimen, zoals de valse onware ideeën over jezelf. Omdat je je verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen. Omdat je weet dat je precies goed bent zoals je bent.

Liefs,    

Wie is Jessica Larive?

Ik heb 15 jaar geleden Atalantacenter aan de Spaanse Costa Blanca opgericht, bijna duizend cursisten ontvangen en deze online training voor jou gemaakt.

Daarvoor heb ik als bedrijfsjurist in Brussel gewerkt. Als alleenstaande moeder. Daarna werd ik gekozen als Europarlementariër. Mooi werk, enerverend en stressvol. Ik heb er 15 jaar lang van genoten.  Ik heb veel voor de mensenrechten mogen doen, met mensen als HH de Dalai Lama, Richard Gere en zelfs Fidel Castro. Over mijn leven heb ik een roman geschreven: "1000 plaatsen 1 thuis."

Door die 26 jaar in de soms meedogenloze wereld van politiek en bedrijfsleven kan ik me goed verplaatsen in jouw problemen en uitdagingen. 

Rond 2000 verbrandde ik bewust alle carrière schepen achter me, vertrok naar Spanje, nam een hondje en een poes, knapte een oude ruïne op en plantte sinaasappelboompjes. Ik schoolde me om tot docent yoga, meditatie, coaching, mindfulness en persoonlijke ontwikkeling. Die studies vond ik heel wat zwaarder dan de rechtenstudie! Maar ik was op zoek naar het geheim van het leven en daar moet je wat voor overhebben.

Met schade en schande heb ik geleerd dat het geluk niet buiten je ligt, niet achter je ligt en niet voor je ligt.

Het geluk ligt IN je.


Als je advies nodig hebt, om een keuze te kunnen maken, - of gewoon eens met me wilt praten- dan bied ik je een GRATIS 1-op-1 gesprek aan. Klik hier om een GESPREK aan te vragen.


Pas toen ik me bewust werd van de idiote onware ideeën over mezelf, liefde, geluk, relaties en werk, kon ik mijn "ruis en breinblubber" opruimen en nieuwe keuzes maken. 

Ongeacht de wisselende omstandigheden ben ik nu gelukkig.

Had ik dat allemaal maar eerder geweten! Het had heel anders gekund. Zonder gestrest rond te hollen. Zonder burn-out. Zonder altijd maar de beste van de klas te willen zijn. Zonder afhankelijkheid van status en goedkeuring. Zonder dat eeuwige geduvel met mannen. Zonder die lege plek van binnen die ik - vergeefs - steeds maar probeerde op te vullen met allerlei kicks. Zonder fanatiek steeds “meer, anders en beter” te willen zijn en willen hebben. Herken je dat?

Nu voel ik me blij en niet meer eenzaam en verdrietig. En het verbijsterende is dat al die zaken waar ik me vroeger zo druk over maakte, - werk, spullen, geld, status, waardering, relaties-, nu veel beter lopen of mij geen klap meer interesseren.

 En dat blije vrije leven gun ik jou ook zo graag!

Doe je mee?

Resultaten op een rijtje...

 • Je hoofd wordt rustig en helder zodat je de juiste keuzes maakt
 • Je hebt fysieke energie, borrelt van het leven en geniet met volle teugen. Ongeacht de omstandigheden
 • Je opent je hart voor jezelf en de mensen om je heen. Je gebruikt je hoofd- en hartkracht en bent zo onoverwinnelijk
 • Je kunt evenwichtig met je emoties en fysieke pijn omgaan
 • Je bent je eigen beste vriend(in) en hebt onvoorwaardelijke liefde en waardering voor jezelf
 • Je neemt jezelf serieus en gaat goed voor jezelf zorgen
 • Je hebt andermans goedkeuring niet meer nodig
 • Je neemt de macht terug die je aan anderen hebt weggegeven
 • Je houdt op met please gedrag
 • Je laat je perfectionisme los
 • Je slaapt goed
 • Je hebt altijd toegang tot energie en rust door de  bewuste ademhaling die je leert
 • Je kunt bewust ontspannen door de technieken die je leert
 • Je leert de narigheid uit het verleden los te laten. Je geeft de hoop op op een "beter verleden" en koestert de mooie momenten

Een online training heeft
zoveel voordelen!

Op je dooie gemak alle video's, audio's, geleide meditaties en de rest van de leerstof bekijken. Net zo vaak als je wilt de stof herhalen. Een jaar lang of levenslang. dat hangt af van je pakket.  
In je eigen tijd. 
Op je eigen plek. 
In je eigen tempo. 
Zonder reistijd en files. Zonder steeds met volslagen onbekenden te moeten optrekken. 
En zonder de beperkingen die ons allemaal in deze rare Corona tijd worden opgelegd. 

Daarom heb ik deze online training voor jou gemaakt! 

"WERKEN MET JESSICA IS EEN 

LIFECHANGER


Arjo van den Elshout, internationaal ondernemer


"Jessica heeft me bij mezelf teruggebracht, met nog meer eigenwaarde. De inzichten en levenslessen zijn letterlijk goud waard. Ik ben mijn angsten kwijt en ben me er van bewust dat ik elke dag de keus voor liefde kan maken. Thuis is het veel gezelliger met de pubers, mijn huwelijk is nu liefdevol. Zakelijke relaties zijn nu diepgaand en niet meer oppervlakkig. "My business rocks", ondanks de pandemie. Guess what, financieel gaat het nu voor de wind, waar we zeven jaar geleden een faillissement hebben doorstaan. Van de breinblubber (zoals oordelen over jezelf en anderen) ben ik grotendeels af. Jessica heeft me bijgestaan om mijn dromen daadwerkelijk te realiseren.

Innerlijke rust in een rijker leven. 


Dankbaar....dikke warme knuffel voor jou, Jessica"

PS 1 Vraag haar gratis e-book aan, nuttig en amusant

PS 2 En vraag ook een gratis powergesprek. Heb ik veel aan gehad!

DE POEPLUIER

Weet je, ik zit me suf te piekeren hoe ik je kan overbrengen dat het hier niet om werk of studie gaat maar om een fijne, praktische, vrolijke, INSPIRERENDE constructieve en entertainende cursus waar je LOL in hebt en waar je vrij en blij van wordt. Misschien lukt dat beter met een videootje dan met al die woorden.


LEES HIER WAT ANDEREN VINDEN

"

Workshops volgen bij Jessica is een beleving, een ervaring die je niet mag missen.


Ik ontmoette haar voor het eerst, toen ze een DRU-yoga retreat gaf in haar Centrum Atalanta in Spanje. Ik ben daarna nog 2x bij haar geweest. Elke keer lieten haar workshops een onuitwisbare indruk bij mij achter.Jes is een kei in luisteren, heeft veel gevoel voor humor, maar is ook rechtstreeks. Dat maakt je ook bewust van jezelf, zet tot nadenken, bewust worden van ..... Ze heeft me geleerd, dat ik mag twijfelen, dubben, vallen en weer opstaan en dat niet alles hoeft te gaan, zoals ik het in gedachten heb / had. Elk contact met haar is fijn, vertrouwd. Nu heb ik de workshops online aangeschaft. Deze workshops van Jessica komen op het juiste moment, de eerste twee workshops spraken me al gelijk aan. Dit wordt weer een feest!


Elly Hendriks

/ Dru-yoga/ meditatie-docente

"

Jessica, ik ben nu echt gelukkig!
Ik heb nog nooit een vrouw ontmoet die zo sterk in haar schoenen staat en het leven als een geschenk ziet. Jouw mentale powertraining "Kom in je kracht" en je coachings zijn voor mij een geschenk. Op slechte momenten doe ik een geliefde les, video, podcast of geleide meditatie. Dan ben ik meteen uit het dal en heb ik weer frisse moed en ga er met nieuwe energie weer tegenaan!


Melanie Kistenmaker

/ Viroloog

"

"Door de workshops van Jessica heb ik geleerd dichter bij mijzelf te durven staan. Ik heb geleerd om eerlijk te bemerken / voelen wat ik nodig heb bij het maken van keuzes of andere worstelingen. Om daaropvolgend natuurlijk naar dat gevoel te leven, gaat met vallen en opstaan. Maar ik heb ook van Jessica geleerd dat dit oké is en dat ik elke dag opnieuw kan beginnen. 


Dank voor je belangrijke duw in de rug, je spiegelbeeld, je simpele en nuchtere reflexie en helderheid, je verhalen vanuit je persoonlijke jijje humor en je geduld en vertrouwen in mij "


Dayenne Zwaagman

/ Communicatie adviseur UMC Amsterdam

"

Kees, nu rond de 60, die zijn hele leven ondernemer is, moest niets hebben van "dit zweverige gedoe." Onlangs zei hij tegen mij:    

"Wat voel ik me nu geweldig na jouw training te hebben gedaan. Het was een hele klus, maar meer dan de moeite waard! Ik voel me eindelijk in vrede en zelfs gelukkig . Jammer dat ik vroeger nooit geïnvesteerd heb in mijn eigen kracht. Ik had een grote mond, speelde veel toneel en dacht van mezelf dat ik in vol zelfvertrouwen leefde. Achteraf is dit dikke FAKE!


Mijn zelfvertrouwen was oppervlakkig en afhankelijk van succes. Om over zelfliefde maar niet te spreken... Ik vroeg me nooit af of ik gelukkig was. Ik werkte dag en nacht.


Ik weet 100% zeker dat ik, als ik vroeger deze investering in mezelf had gedaan nog veel meer succes had gehad in mijn bedrijf. 


En, nog oneindig belangrijker, ik zou een fijner en gelukkiger mens zijn geweest, mijn huwelijk overeind hebben gehouden en nu een betere relatie met mijn kinderen hebben gehad".


Als, als, als..."


Kees Ruin

/Ondernemer


Jij wilt ook al die mooie dingen bereiken, maar...

het heeft alleen zin om mee te doen, als je:

 • De moed hebt om betreden paden te verlaten
 • Gevoel voor humor hebt en een flexibele geest
 • Jezelf voldoende serieus neemt om tijd, energie en geld in jezelf te investeren
 • De wil en motivatie hebt om het geheim van het leven te ontdekken


Mijn eigen mentale shift

Pas toen ik mijn carrière "binnen had", ben ik aan mezelf gaan werken. Zonde van alle verspilde tranen en zorgen. Zonde van al die onnodige stress en al dat verdriet.              

Want dit is de omgekeerde volgorde: "Je moet binnen beginnen om buiten te winnen!"

Tenminste als je die echte VRIJHEID wilt. En in kracht, balans, vreugde en zelfrespect je kostbare tijd op deze planeet wilt doorbrengen. 

"Wie voor zichzelf een vreemde is kan geen thuis vinden, waar hij/zij ook zoekt." 

Warme groet van je toekomstige coach (Ik ben van nature een optimist en ben er van overtuigd dat we elkaar gaan ontmoeten!) 

   

EEN GELUKKIG MENS IS DE     BESTE  BIJDRAGE AAN DE WERELDVREDE

                                               HH de Dalai Lama .

Het Muskushert

Er is een hert dat een heerlijke muskusgeur in zijn eigen lijf aanmaakt. Hij ruikt het zijn godganse leven vlak voor zijn neus. Hij wordt er stapelgek van en wil die geur te pakken krijgen. Wanhopig rent hij dag in dag uit, achter die geur aan, omdat hij denkt dat die verrukkelijke geur buiten hem ligt. Zie je hem rennen door de Spaanse Pyreneeën, over bergen en door ravijnen, op zoek naar dat geluk buiten hem?

Doe jij dat ook?

Denk jij ook dat je je geluk, waardering, vervulling, liefde, zelfrespect en voldoening alleen buiten je kunt vinden? Krijgen of afpakken van andere mensen? Dingen krijgen of kopen? En voel je je, zelfs als dat allemaal lukt, toch van binnen leeg? En blijf je maar op zoek, net als het muskushert?

Of heb je daar langzamerhand schoon genoeg van en wil je het geheim van het leven ontdekken?   

Laten we aan het werk gaan! Ik verwelkom je graag bij de workshops en hoop je bij de coachings persoonlijk te ontmoeten!


Kom in je kracht:
"In 12 stappen naar kracht en innerlijke vrede"


01.

12 Workshops van elk 12 á 14 lessen + COACHING 1 OP 1
 • Video's, podcasts, geleide meditaties, bewuste ontspanning, bewuste ademhaling, opdrachten, lessen en nog veel meer zoals de Passie test

02.

Met humor en lichtvoetigheid doe je grote ontdekkingen over het geheim van het leven

03.

In coaching 1 op 1 ga je samen met Jessica je hoofd opruimen en je doelen stellen

04.

Yoga, meditatie & mindfulness Pakket
 • Video's met Yoga lessen, podcasts, geleide meditaties, bewuste ontspanning, ademhalingstechnieken, mindfulness, onthaasting, opdrachten 

05.

Afhankelijk van het pakket dat je kiest heb je er een vol jaar of levenslang de beschikking over

06.

Het is mogelijk in 12 maandelijkse termijnen te betalen, waarbij je elke maand een nieuwe workshop krijgt. Kosten: 208 euro per maand

Over de inhoud van de kom in je kracht training

Workshop 1
Over je energie, je valkuilen en je hoop

Je gaat ont-dekken hoe verschrikkelijk veel last we hebben van dat altijd maar oordelen, vooral over onszelf. Wie is jouw "taxichauffeur" en wie is jouw "passagier"? Je doet ontdekkingen over energie en beseft waarvan je uitgeput en moe wordt. 

Workshop 2
Over 'slapen', ruis en wakker worden

Je wordt je ervan bewust hoe vaak je op de automatische piloot leeft, als een marionet die alle kanten op wordt getrokken. Je ontdekt dat je ook anders kunt kiezen. Daarvoor moet je je wel eerst bewust worden van wat je in je hoofd uitspookt.


Workshop 3
Over emoties, de taxichauffeur en de passagier

Je gaat kijken naar je emoties , naar de etiketten die je er op plakt, de strategieën die je hebt om er mee te dealen en de vaak akelige gevolgen daarvan. Je ontdekt nieuwe, constructieve, manieren om met je emoties om te gaan in een 9 stappenplan.

Workshop 4
Over pijn en je toneelstuk

Hoe kun je je pijn dragelijk maken. Wil je de hoop op een beter verleden loslaten?  Bevalt je toneelstuk je? Wil je uit de gevangenis van je verhaal stappen?

Workshop 5
Over relaties en afhankelijkheid

Emoties worden vooral getriggerd in relaties. Heb jij oude wonden of wondjes waar andere mensen, bewust en vooral onbewust, zout in strooien door wat ze zeggen of doen? Ben jij emotioneel afhankelijk van anderen en hoe voelt dat? Je  leert bewuste ademhaling en bewuste ontspanning.

Workshop 6
Over liefde, ruilhandel, schaamte en licht

Je gaat het verschil ontdekken tussen liefde en ruilhandel. Ze worden vaak door elkaar gehaald. Wat is je grootste angst en waar halen we die idiote onware ideeen over onszelf vandaan? Je gaat op weg om jezelf en anderen te vergeven en de ballast van grieven, oordelen en kritiek los te laten.

Workshop 7
Over verbondenheid en de bal van licht

Wat is de belangrijkste beslissing die je over jezelf kunt nemen? Wat is de sleutel om je (onbewuste) schaamte over jezelf  te kunnen loslaten?

Workshop 8
Over Dharma en de passietest. Je geloofs-systeem en zelfbeeld

We gaan op weg om je Dharma en je Passies te ontdekken: "Dat wat het doet waaien in je hart." Je bent de schepper van je eigen leven. JIJ beslist welke bron je kiest. Wat er gebeurt heb je (in bepaalde mate) niet in de hand. De keuze van je bron- angst of liefde- bepaalt wel hoe je met die gebeurtenissen omgaat.

Workshop 9
Over je hartkracht

Je hartkracht ontwikkelen is het beste wat je voor jezelf en de wereld kunt doen. Hoe stimuleer je je hartkracht en zet je je antennes op iets hogers dan jezelf? Wat doe je met je grieven en oordelen?

Workshop 10
Over de gedachtenlaag

Je maakt je wereld met je gedachten. Dat zei de Budha al. Maken jouw gedachten je blij? Is het tijd voor een grote schoonmaak? Is het tijd voor de MINDSHIFT?  Wil je van de breinblubber en de idiote onware ideeën over jezelf af?

Workshop 11
Over het trainen van je geest

Met speciale technieken gaan we je wilde hond , je brein, trainen. Het belangrijkste is dat we eindelijk het nare verleden gaan loslaten en de vorm relativeren. Zodat je eindelijk dat felbegeerde rustige hoofd krijgt.

Workshop 12
Van kennis in je hoofd, naar weten in je hart

We gaan ontdekken hoe je het gevoel en de kennis van deze workshops kunt vast houden. Je stopt met zeuLen en leert vriendjes te worden met het NU.  JE BENT NU JE EIGEN BESTE MAATJE. Je gaat een contract maken met jezelf.


Wat is je investering...

 Yoga PAKKET

incl. yoga, meditatie, mindfulness, geleide meditaties, bewuste ademhaling en ontspanning

497,- (INCL. BTW)

 • Yoga video's van in totaal ruim twee en een half uur, met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases (EBR·s), namelijk EBR 1,2,3, en 7. Heerlijk om elke dag een EBR te doen om je dag energiek en blij te beginnen.
 • 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/reeksen: De groet aan de maan en de Groet naar de 4 windrichtingen.
 • lessen en  podcasts waarin je verschillende ademhalingstechnieken leert, zoals de Diepe Yoga Ademhaling
 • 2 podcasts voor een bewuste ontspanning
 • Een les over Mindfulness
 • Een les en een podcast over meditatietechnieken 
 • Een les over onthaasten
 • 11 podcasts met Geleide meditaties
 • Een vol jaar de beschikking over al het materiaal. Verlenging is bespreekbaar.
JAARABONNEMENT

Workshops + 
4 coachings 1 op 1

Beste keus!

208 per maand,-

12x= 2496 

(INCL. BTW)

Je betaalt 12 maanden lang €208,- per maand (= €2496,-)
Iedere maand krijg je de volgende workshop.

 • Alle 12 workshops met lessen, opdrachten, video´s, podcasts met:
 • ruim 130 lessen 
 • ruim 75 video´s
 • ruim 30 podcasts 
 • In totaal zes en een half uur video´s
 • Een vol jaar de beschikking over alle materialen  
 • 4 coachings van 40 minuten, 1 op 1
 • Het gesigneerde boek van Jessica "1000 plaatsen 1 thuis"
 • Pakket Yoga, Meditatie, Mindfulness, Bewuste ademhaling en Bewuste ontspanning ter waarde van €497,- met:
 • 4 Yoga video's van in totaal ruim twee en een half uur uur met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases, 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/ reeksen lessen en podcasts met bewuste ademhalingstechniek  en  lessen over meditatietechnieken, mindfulness, bewuste ademhaling en onthaasten
PLUS pakket  
WORKSHOPS + 8 coachings 1 op 1 + Yoga Pakket

3297,- (INCL. BTW)

 • Alle 12 workshops met lessen, opdrachten, video´s, podcasts met:
 • ruim 130 lessen 
 • ruim 75 video´s
 • ruim 30 podcasts 
 • In totaal zes en een half uur video´s
 • Levenslange beschik-king over alle materialen  
 • 8 coachings van 40 minuten, 1 op 1
 • Het gesigneerde boek van Jessica "1000 plaatsen 1 thuis"
 • Pakket Yoga, Meditatie, Mindfulness, Bewuste ademhaling en Bewuste ontspanning ter waarde van €497,- met:
 • 4 Yoga video's van in totaal ruim twee en een half uur uur met een inleiding tot Dru Yoga en 4 Energy Block Releases, 2 Yoga video´s met heerlijke sequenties/ reeksen lessen en podcasts met bewuste ademhalingstechniek  en  lessen over meditatietechnieken, mindfulness, bewuste ademhaling en onthaasten
ALLEEN SNUIVEN

WORKSHOP 1 (LOS)

Daarna kun je bijvoorbeeld beslissen een jaarabonnement te nemen, waarbij je elke maand, 11x, €208,- betaalt. Hierdoor spreid je de kosten.
De 4 coachings zitten hierbij.

Ook als je daarna Plus aanschaft, wordt er 177 euro van de totaalprijs afgetrokken.

208,- 

177,- (INCL. BTW)

 • Workshop 1, bestaande uit 14 lessen met ruim een uur video´s, audio´s en opdrachten.
 • Een vol jaar de beschikking over het materiaal
 • De mogelijkheid om tegen de speciale prijs van €115,- (in plaats van de normale prijs van €145,-) maximaal 4 coachings 1 op 1 van 40 minuten te boeken.
 • Teruggave van de €177,- als je vervolgens standaard, PLUS of een jaarabonnement aanschaft.

LEES HIER NOG MEER TESTIMONIALS

"Ik heb veel geleerd, in mijn eentje achter de laptop gelachen om je humor en relativeringsvermogen. Ik ga mijn beste best doen het in de praktijk toe te passen",  Anja uit Herveld                                                    

"Ik werk al 20 jaar aan mezelf. Toch heb ik in de training twee grote blokkades ontdekt. Door die te hebben losgelaten en vergeven kan ik letterlijk weer ruimer ademen en mijn bedrijf een groeistoot geven!"Nel uit Albir, Spanje.                                                       

"Nu ken ik eindelijk echt zelfvertrouwen. Heb geen bevestiging vna anderen meer nodig. Wat een bevrijding!. Puzzelstukken komen bij en in elkaar waarvan ik dacht ze kwijt te zijn", nu ga ik om mijn promotie vragen! Hetty uit Zoetermeer.

"Dank dat je met je training mijn hart hebt geopend en me nieuwe inzichten hebt gegeven. Zo ben ik teruggegaan naar de basis. Ik ben weer opgeladen en ga mijn bedrijf een nieuwe impuls geven, dank, dank", Marinus uit Lelystad.     

"Het was voor mij een openbaring om deze training te doen en mij bewust te worden van mijn eigen ik. Het leven vliegt voorbij. Nu ga ik er zeker meer van genieten., Anja uit Uithoorn

"Ik heb meer bagage dan toen ik hieraan begon, namelijk: kennis, warmte en verbondenheid door nieuwe inzichten!"Paula uit Haarlem.

Na deze training voel ik me licht, rustig en bevrijd en merk ik dat mijn burn-out aan het oplossen is. Je hebt me geholpen een steen te verleggen in mijn rivier op aarde!", Monique uit Olst

"Een cadeau voor mezelf. Met lachen en huilen tot inzichten gekomen. Ik stop met zelfmedelijden en zelfkwelling, het is genoeg, met hernieuwde energie aan het werk! Nu ga ik zeker te weten vrije tijd nemen"  Anneke uit Hilversum
 
"Er is een nieuwe wereld voor mij opengegaan", Carlo uit Capelle aan den IJssel."Ik had geen hoge verwachtingen van deze online training..Maar wat een bijzondere ervaringen! Met mooie woorden, wijze woorden en woorden uit liefde heb ik een tas vol waardevolle bagage gekregen. Ik heb een uniek cadeau ontvangen! Ik hoop dat je voor de mensen die het nodig hebben hier voor altijd mee door zult kunnen gaan, Jessica",  Simone uit Kerkrad"                                                                       

"De puntjes op de i, en nu ben ik aan zet! De training was herkenbaar, maar had ook volop eye-openers om vooral dit pad ondanks alles te blijven volgen," Christa uit Schiedam.

"De reis die ik in deze workshops heb gemaakt, heeft mij bevrijd en ontzettend veel energie gegeven. Ik heb er weer zin in, weet zeker dat ik nu ook mijn financiele zekerheid kan bestendigen" Gert uit Utrecht.

"Juist als het goed gaat- zoals met mij- vergeten we vaak de connectie te maken met de bron van liefde, met onze essentie, omdat we denken dat we het wel weer 'alleen kunnen," Hanny uit Amsterdam

Hoe coaching het leven van Margreet en Elsa veranderde

ELSA EN HAAR PRUIKJE

Elsa, Officier van Justitie had me tenslotte verteld dat ze zichzelf waardeloos vond en het erg vond met zichzelf te leven.

Laat staan dat een ander dat zou willen, voegde ze er verbitterd aan toe.

Pas na een aantal coachings 1 op 1 realiseerde ze zich dit bewust. Ze had het altijd weggedrukt en zichzelf nooit toegegeven hoe ze deep down over zichzelf voelde.

Toch hield ze van haar werk, maar de echte doorbraak liet op zich wachten. Ze voelde zich daar behoorlijk gefrustreerd over. 

En toen, - we hadden een coaching met een groepje dit keer-, sprong ze opeens op van haar stoel. Met grote stevige stappen liep ze naar voren, ging voor de mensen staan en zei uitdagend: "Ik ben precies goed zoals ik ben." 

Ze keek ons allemaal even aan, haalde heel diep adem, bracht haar rechterhand naar haar hoofd en rukte met een zwaai haar pruik van haar hoofd.

Lachend zwaaide ze er mee in het rond en zei weer: "Ik ben precies goed zoals ik ben en ik vind mezelf helemaal oke !"

30 jaar lang had ze dag en nacht haar pruik gedragen en nu stond ze trots voor ons.

Met opgeheven hoofd en kaal als een biljardbal.

Een paar maanden later kreeg ze die prachtige promotie die ze zo graag wilde.

Toeval?

Margreet en haar broertjes

Margreet, een bekende en succesvolle zakenvrouw ontdekte dat ze zichzelf saboteerde. Elke keer als er een glimp geluk op haar pad kwam, keerde ze zich ervan af.                                   

Geleidelijk ontdekte ze dat ze zich al haar hele leven bij het minste geringste schuldig voelde en daarom zichzelf strafte.Ze voelde zich schuldig in haar rol als ambitieuze ondenemer, moeder, dochter, partner, vriendin en collega.Ze was nooit goed genoeg. Altijd pijn en straf. Waarom toch? 

De ommekeer kwam toen ze tijdens de coachings haar wond ontdekte. Ze kreeg door dat ze constant voelde dat ze niet goed genoeg voor haar jongere broertjes had gezorgd. Ze was 13 toen haar moeder overleed.                                                    

Omdat ze zich onbewust schuldig voelde en dat schuldgevoel naar iedereen en alles uitbreidde, interpreteerde ze elk signaal als een bewijs dat ze schuldig was. "Zie je wel, ik heb gelijk." Al 44 jaar. 

Na haar ontdekking kon ze erkennen dat het niet waar was, dat ze als kind de verkeerde conclusies had getrokken en deze overtuiging haar hele leven als een zware rugzak had meegezeuld.                 
Tenslotte kon ze als vrouw van 53 eindelijk haar zelf opgelegde rol van miserie en slachtoffer  loslaten.

Ze werd eindelijk vrij en blij. Ze ging golfen en schilderen, bezocht haar moeder en ging geregeld op gezinsvakantie                        

En haar bedrijf bloeide als nooit tevoren...


Jouw opmerkingen en vragen & Jessica's antwoord

Ik heb op dit moment geen geld om in mezelf te investeren. Ik ga eerst nog wat geld verdienen en als ik dat bij elkaar heb, dan wil ik graag beginnen met jouw programma en coaching.

Ik begrijp dat dit financieel een uitdaging kan zijn. En ik wil graag meedenken. Je kunt in ieder geval in 12 maandelijkse termijnen betalen.
Een vraag aan jou: Als geld geen probleem was, zou je het dan wel doen? Wil je dit wel echt? Als dat niet zo is, dan is dat ook oke.
Als je het misschien "eng" vindt om uit je comfortzone te komen of je gelooft niet genoeg in jezelf kunnen we, compleet vrijblijvend en gratis,
een strategiegesprek samen doen.
En bedenk: je kunt het bedrag meteen terugverdienen als je gelijk aan de bak gaat met de kennis die ik je leer.

Want je wilt toch die doorbraak? Als je doorgaat zoals je nu bezig bent, krijg je dezelfde resultaten als altijd.

Het is nu niet het juiste moment. Ik moet eerst nog.....doen.

Ik begrijp dat je het druk hebt.Iedereen heeft het druk,ik ook.Vraag aan jou: Wanneer zou het dan wel het jusite moment zijn? Wat zou er dan veranderd zijn?
Het komt nooit uit. Het is nooit het juiste moment. Je zult nooit 100% klaar zijn voor een groter project. Ben je mogelijk bang?

Hoe zou je je voelen als je die grote doelen bereikt hebt?

Ik heb al eerder aan andere trainingen meegedaan, maar nog steeds niet de resultaten die ik graag wil.En ik wil niet dat dit weer het volgende is wat niet lukt.

Ik hoor dat je me niet vertrouwt. Klopt dat? Misschien logisch ,want je kent me niet.
Er zijn 2 mogelijkheden: je doet het niet of we gaan met elkaar praten, gratis en vrijblijvend om allebei te zien of we voor elkaar geschikt zijn om samen te werken.

Ik moet er nog over nadenken

Ik kan me dat voorstellen.Heel veel mensen vinden het spannend om direct "ja" te zeggen.. Weet je ook waar je precies over moet gaan nadenken? Met langer nadenken krijg je vaak geen nieuwe inzichten. Wil je intuitief weten of je met me wilt werken? Dan stel ik voor elkaar te ontmoeten in een video call. Dan kan ik ook je vragen beantwoorden, vrijblijvend en gratis. 

Ik wil eerst aan de slag met wat ik tot nu toe heb geleerd

Zeg je nou dat je nog te weinig de kennis van vorige cursussen hebt toegepast? Je haalt pas resultaat als je implementeert. Daar let ik bij de coachings scherp op: onmiddellijk toepassen van de nieuw opgedane kennis in je bedrijf, carriere en dagelijkse leven.

Hoeveel tijd kost de mentale powertraining me?

De training bestaat uit 12 workshops, van elke min of meer 12 lessen. In het begin zul je meer tijd nodig hebben om de "Mindshift" te kunnen maken.
Als je dat eenmaal in je systeem hebt opgenomen zal het sneller gaan. Reken daarom ruim tijd voor de 1e workshop:
Investeer 4x een half uur per week gedurende de 1e maand om workshop1 op je gemak te kunnen verwerken en in je leven te gaan toepassen.
Dan leg je een prima fundering. Je tijdsinvestering is dus de 1e maand ruwweg 8 a 9 uur.               

Ik raad je aan ook in de eerste maand 1 uur coaching 1 op 1 te nemen.

Voor de volgende workshops heb je ongeveer 3x per week een half uur nodig.Gedurende 1 maand. Je tijdsinvestering is dus ruwweg 6 uur per maand. Je vraagt coachings aan naar behoefte. ik ben flexibel en probeer me daarbij zoveel mogelijk aan jouw wensen aan te passen.

 • Na 1 jaar heb je op je gemak alle workshops doorgenomen en verwerkt.
 • Je tijdsinvestering zal rond en nabij de 75 uur per jaar zijn om je totale transformatie te bereiken. 

Vergeet niet dat je omzet,winst en carriere inmiddels de lucht zijn ingeschoten en dat je je investering al dubbel en dwars hebt terugverdiend.

Natuurlijk kun je meer of minder tijd besteden aan de Powertraining. Je kunt videos en podcasts terugkijken,´s avonds in bed een geleide meditatie podcast opzetten, zodat je lekker inslaapt, lessen die je fijn vindt opnieuw doen. Met een online training zijn de mogelijkheden eindeloos, in het bos naar een podcast luisteren, tijdens het koken en autorijden.

Op de tijd en de plek die jou uitkomt.  

Als het antwoord echt NEE is

Waar heb je wel behoefte aan? Waar zou ik je bij kunnen helpen? Losse coachings of iemand helpen zoeken in mijn netwerk waar je wel blij van wordt?


Jessica´s boek: "1000 plaatsen 1 thuis."

In deze autobiografie in romanvorm vertelt Jessica Larive openhartig over haar roerige leven vol ups en downs. 

De lezers krijgen een kijkje in de Europese keuken en de politiek, waar Jessica ruim 26 jaar een belangrijke rol vervult.Op twintigjarige leeftijd verruilt ze haar grote liefde voor een huwelijk vol zelfopoffering, waarin ze tegen haar zin een traditionele rol speelt. Het voltooien van haar rechtenstudie -vanuit Angola en Beiroet- is haar verzet tegen deze opgelegde rol.

Als haar man met de Noorderzon vertrekt moet ze met een peuter van anderhalf zelf de kost verdienen. Na allerlei baantjes in Brussel en werk als jurist voor de Benelux en het Europees Parlement, wordt ze in 1984 als VVD- politica verkozen in het Europese Parlement. Dit mannenbolwerk wordt haar thuis.Ze moet haar eigen plek veroveren in een tijd dat werkende moeders in topfuncties zeldzaam waren.

Onafhankelijk werkt ze aan uiteenlopende portefeuilles en ontmoet hierdoor de groten der aarde. De gesprekken en confrontaties met onder meer Richard Gere, de Dalai Lama en Fidel Castro zaaien twijfel. Ze heeft alles wat een mens van het leven mag verwachten en maakt er toch een janboel van.

Tijdens een dag voor lobbyisten ontmoet ze Savitri, een bijzondere vrouw die de twijfel in haar nog verder aanwakkert. Ook ontmoet ze haar jeugdliefde opnieuw.

Ze besluit alle schepen achter zich te verbranden en laat in 1998 de klaarstaande zetel in de Tweede Kamer lopen. Ook een hoge baan als Europees ambtenaar laat ze aan haar neus voorbij gaan. Ze wil niet langer de dekstoelen op de zinkende Titanic verplaatsen. Geld, status , macht, mannen zijn niet toereikend. Er moet meer zijn, veel meer...

In 1000 plaatsen 1 thuis, omschrijft Jessica haar zoektocht naar het 'echte' en naar zichzelf.

Wie voor zichzelf een vreemde is, kan geen thuis vinden.

Waar zij/hij ook zoekt.

>