Je gratis e-book “Ontdek in 3 stappen je ware dromen voor werk- en prive leven.”

Juist voor jou, als succesvol ondernemer die de echte doorbraak wil of op weg is naar de top in vrij beroep of baan, is het een uitdaging de opdrachten uit mijn e-book te doen.

Durf je tien minuten van je hoofd naar je hart te gaan?

Durf je op deze onorthodoxe manier je ware dromen te ontdekken: dat wat je werkelijk wilt met je kostbare leven? Give it a try...

En daarna, als je de opdrachten uit het e-book hebt gedaan, stuur ik je later een leuke vervolg-podcast. 

rpt

Is dit e-book wel iets voor mij als praktische ondernemer? Jazeker, bleek al meteen. Toen ik met je onorthodoxe methode aan de slag ging, kreeg Ik frisse ideeen en nieuwe inzichten voor prioroteiten in mijn leven. En het kostte me maar een klein halfuurtje. Aan te raden! En toen ik daarna naar de podcast luisterde die je me later in een mail toestuurde, viel het kwartje...

Mirjam Streep,ondernemer

Vraag hier je gratis e-book aan " Ontdek in 3 stappen je ware dromen voor werk- en prive leven."

Ik heb in deze rare Corona tijd dit gratis e-book voor je gemaakt.

Pak je de kans om even naar je hart te gaan en stil te staan bij wat je werkelijk wilt?
Ik ben mindshift mentor, business coach, jurist en oud- Europarlementarier.

Af en toe moeten we onze voeten op de keukentafel of op het bureau leggen en ons eens achter de oren krabben. Wat zijn onze werkelijke doelen en verlangens in ons werk en in ons prive leven. Vind je niet?

Dit e-book helpt je op weg. Succes!

>